I can EnjoyWounded Warriors wenst voor alle leden dat zij zich nu en dan eens goed kunnen ontspannen en onbezorgd kunnen genieten. Het hebben van een lichamelijke en/of psychische aandoening brengt in veel gevallen spanningen en stress met zich mee. Behandeling van het letsel kost tijd en energie.

Het verwerken van wat er allemaal gebeurd is in het leven neemt soms 24 uur per dag in beslag. Dit kan zo gelden voor de persoon met letsel zelf, maar zeker ook voor zijn of haar familieleden en directe omgeving.

Doordat een flink aantal gewonden niet volledig –of soms ook helemaal niet- werkzaam is in betaalde sectoren ontbreekt het hen geregeld aan financiele middelen die het mogelijk maken om op stap te gaan, deel te nemen, een liefhebberij te betalen. Mensen die kampen met PTSS vinden het in sommige gevallen vanwege de met het beeld in verband staande klachten moeilijk om een in principe leuke activiteit op te nemen en vol te houden.

WWNL probeert daarom haar leden te stimuleren en te steunen in het (zelf en samen) ondernemen van activiteiten. Een dagje pretpark of naar de dierentuin, een middag bioscoop of naar een goed concert; WWNL probeert het voor al haar leden mogelijk te maken.

WWNL zet zich er voor in om middels sponsoren vrijkaarten en/of reductie te verkrijgen. Zo kunnen leden gemakkelijker een dagje weg (met het gezin). WWNL organiseert zelf ook familiedagen, met de nadruk op ontspannen en genieten. Deze dagen zijn zo vormgegeven dat ze voor mensen met lichamelijk en/of psychisch letsel laagdrempelig zijn om in te stappen; met lotgenoten in contact komen, lotgenoten die elkaar onderling begrijpen, dat maakt het minder moeilijk om deel te nemen en gemakkelijker om langzaamaan weer jezelf te zijn. Wounded Warriors organiseert nu en dan ook benefietconcerten.

To enjoy en om geld te genereren voor het WWNL Support Fonds.