Ook u kunt Wounded Warriors Netherlands ondersteunen…
Wounded Warriors Netherlands heeft niet alleen grootste plannen, we gaan ze ook waarmaken. Daarbij kunnen we uiteraard alle hulp gebruiken. Draag je ons een warm hart toe en wil je graag een donatie doen dan kan dat uiteraard.

Donatie…
Je kunt Wounded Warriors Netherlands steunen door schenkingen onder akte, legaten en testamentaire schenkingen. Door giften middels een machtiging geef je ons de zekerheid dat wij onze doelstellingen op lange termijn kunnen blijven voortzetten, maar ook jouw eenmalige donatie is ook van harte welkom.

Lijfrenteschenking…
Je kunt Wounded Warriors Netherlands steunen door middel van een lijfrenteschenking. Hiermee verbind je je voor een langere periode als donateur aan onze organisatie. De hoogte van het bedrag bepaal jezelf. Deze vorm van donatie is voor je wellicht interessanter, het totale bedrag is namelijk fiscaal aftrekbaar.

Legaat en testament…
Ook in de verre toekomst kun je Wounded Warriors Netherlands persoonlijk steunen door onze stichting op te nemen in jouw testament. Wounded Warriors Netherlands ontvangt dan een deel van je nalatenschap.

Wil je graag op een materiële wijze bijdragen aan Wounded Warriors Netherlands of heb je een geweldige korting die wij aan onze leden kunnen doorzetten, neem dat contact op met:

|
info@woundedwarriors.nl.

Onze gegevens:
Stichting Wounded Warriors Netherlands
IBAN: NL79 INGB 0007 6031 07
BIC: INGBNL2A
KvK: 57222371

anbistatusdoneerknop groot

 Alvast onze hartelijke dank voor uw steun.