juridische alarmcentraleOnze leden lopen soms tegen allerlei zaken op. Wij worden bestookt met vragen. Juridisch gezien is dat soms een mijnen veld, daarom zijn we ook een samenwerking aangegaan met het kantoor van Mr.Hein Dudink. Hij vertegenwoordigd inmiddels samen met zijn kantoorgenoten met succes diverse leden van Wounded Warriors. Mocht je in aanraking komen met politie en/of justitie, een vervelende MIP zaak hebben, of andere juridische zaken neem dan contact op met het kantoor wat 24/7 bereikbaar is.

“Als een van de weinige advocaten in Nederland staat advocaat Hein Dudink en zijn team van advocaten al jaren militairen en veteranen bij die in bestuursrechtelijke, strafrechtelijk (of andere)  problemen zijn gekomen.

Advocaat Dudink is als oud beroepsmilitair in staat om niet alleen als advocaat naar een militair te kijken, maar hij begrijp eveneens de moeilijke omstandigheden waaronder een militair zijn/haar werk moe(s)t doen. In het verleden bleek de combinatie van advocaat en oud beroepsmilitair, maar al te vaak onmisbaar om op een juiste bijstand te kunnen verlenen”

Kosten? Dat ligt aan je financiële draagkracht, maar we hebben in ieder geval speciale tarieven bedongen, omdat we weten dat je niet van het ene probleem in het andere moet gaan vallen.