yes i canOmdat WWNL zich door haar positieve uitgangspunten “I CAN …. ” onderscheid van andere organisaties in de veteranen wereld, acht WWNL het van belang om juist dit punt te onderstrepen.

I CAN….. projecten/activiteiten richten zich op lichaam en geest, gezin en maatschappij. I CAN projecten zijn een hulpmiddel om lichamelijke, psychische en emotionele wonden te helen en om beperkingen te overwinnen. Zij vormen een middel om bestaansverschraling tegen te gaan, zijn een manier om te helpen aan het bouwen aan hernieuwd zelfvertrouwen. WWNL streeft uiteindelijk na dat, Wounded Warriors ontdekken waar ze allemaal toe in staat zijn, samen en alleen.

WWNL wenst haar leden aan te moedigen in het zelf bedenken, opzetten en uitvoeren van projecten en evenementen. De voorgestelde projecten dienen in dat geval wel aan te sluiten op de WWNL missie en visie. WWNL kan helpen door het bieden van knowhow, hulpbronnen en -waar mogelijk-  een stukje financiële steun. Voorop staat dat de leden die zelf een activiteit organiseren zelf ook een deel van de benodigde kosten weten te realiseren en/of aan te trekken. Verder biedt het WWNL – Support Fonds in sommige gevallen perspectief.

Heb je een idee?  Stuur een mail naar info@woundedwarriors.nl en we nemen contact met je op.